Dorp tussen
stad & water

Barendrecht is een vriendelijk dorp op het eiland IJsselmonde ten zuiden van de bruisende stad Rotterdam. Waarschijnlijk vertellen wij u niets nieuws. Maar voor wie de omgeving nog niet kent, is het fijn te weten dat deze moderne gemeente van bijna 50.000 inwoners over alle nodige voorzieningen beschikt. Zo vindt u in Barendrecht een uitgebreid winkelaanbod, scholen, sportaccommodaties, culturele voorzieningen, uitgaansgelegenheden etc. Barendrecht biedt dus alles wat u dagelijks nodig heeft.

Maar wist u dat er in deze gemeente nog een verborgen parel te vinden is? Het charmante buurtschap Noldijk ligt deels binnen de bebouwde kom van Barendrecht, maar heeft toch zijn eigen karakter en unieke sfeer weten te behouden. Het stond zelfs tot 1962 als plaatsnaam en buurtschap op de kaart vermeld.  Noldijk ligt rond de gelijknamige weg, aan de prachtige rivier de Waal direct ten noordwesten van Heerjansdam. Dit rustige dorp met ongeveer 3.800 inwoners beschikt over diverse voorzieningen zoals een supermarkt, huisarts, basisschool, kinderdagverblijf en sportaccommodaties.

In de buurt

Parq Waal is niet alleen uitstekend bereikbaar met de auto, maar ook op de fiets of per trein. Het is nog geen 10 minuten fietsen naar het centrum van Barendrecht waar u alles vindt voor de dagelijkse activiteiten. Wilt u liever de stad in? Stap dan in Barendrecht op de trein en u bent binnen 10 minuten in hartje Rotterdam of Dordrecht. Zo biedt Parq Waal de perfecte combinatie van landelijk wonen en stedelijke voorzieningen binnen handbereik.

Kenmerkend voor Parq Waal is de groene en waterrijke omgeving. Er zijn meerdere parken en natuurgebieden in de buurt waar u heerlijk in de buitenlucht kunt genieten. Het Waalbos en de Zuidpolder zijn twee uitgestrekte natuurgebieden die u lopend of met de fiets in een paar minuten kunt bereiken. Langs de oevers van de Waal en de Oude Maas zijn er bovendien diverse idyllische plekjes om te genieten van een prachtig uitzicht. Wat dacht u bijvoorbeeld van een gezellig terras aan het water? Zo kunt u telkens weer een ander stukje van het prachtige Hollandse landschap ontdekken.

Natuurlijk
Genieten

Locatie Parq Waal

Goed
bereikbaar

Ontdek de ideale locatie van Parq Waal. Gelegen op korte afstand van zowel het levendige dorpscentrum van Barendrecht als het pittoreske Heerjansdam, biedt deze locatie het beste van twee werelden. Met het treinstation van Barendrecht in de buurt en de gemakkelijke toegang tot de A15, A16 en A29, bent u binnen de kortste keren in Rotterdam of Dordrecht.

Maar dat is nog niet alles, want de prachtige bezienswaardigheden in de omgeving zijn ook een bezoekje waard. Denk bijvoorbeeld aan het Nationaal Park De Biesbosch of de molens in Kinderdijk (een UNESCO-werelderfgoed), een klein ritje met de auto en u bent er. Kortom, Parq Waal biedt u de perfecte uitvalsbasis!

Inschrijven

Realiseert u straks uw droomvilla op een van de kavels in Parq Waal? Vul dan voor 1 september 2023, 12.00 uur het digitale inschrijfformulier in.

Account

Ga naar mijn account

Vragen

Heeft u vragen of wilt u de glossy verkoopbrochure Parq Waal ontvangen? Neem dan contact op met een van de makelaars.