16 kavels
aan het water

Verkocht!

.

16 kavels
aan het water

Het beste van
twee werelden

Klik hier om de sfeeranimatie van Parq Waal te bekijken

Goed bereikbaar wonen in een aantrekkelijke, groene omgeving én op een locatie waar u uw eigen droomvilla aan het water kunt realiseren. Is dat mogelijk? Jazeker, dit kan binnenkort in Parq Waal.

Parq Waal bestaat uit 16 vrije kavels aan de historische Noldijk in Barendrecht. Een prachtige, nieuwe woonlocatie midden in het groen en aan het water, maar toch centraal gelegen. Hier kunt u op een of meerdere kavels geheel naar uw eigen wensen uw droomvilla realiseren. Kortom, in meerdere opzichten het beste van twee werelden.

Wonen aan
de Waal

Geniet u straks in Parq Waal van het ultieme leven aan het water, omgeven door groen en rust? Deze kleinschalige villawijk biedt een prachtig uitzicht op het water en de natuur en bevindt zich ook nog eens op een centrale locatie. Hier vindt u de perfecte balans tussen ontspanning en levendigheid, waardoor u altijd kunt genieten van het beste van beide werelden. Laat in Parq Waal uw droom werkelijkheid worden.

Inschrijven

Realiseert u straks uw droomvilla op een van de kavels in Parq Waal? Vul dan voor 1 september 2023, 12.00 uur het digitale inschrijfformulier in.

Account

Ga naar mijn account

Vragen

Heeft u vragen of wilt u de glossy verkoopbrochure Parq Waal ontvangen? Neem dan contact op met een van de makelaars.